PINK
TV PLATFORMA

Esencija Pink media grupe, i njen najpoznatiji brend, definitvno je TV Pink. Zahvaljujući pažljivo biranim sadržajima i produkciono, idejno i scenografski orginalnim rešenjima, TV Pink je na vrhuncu gledanosti od svog osnivanja do danas. Prateći svetske trendove, i osluškujući potrebe i mentalitet lokalne publike, Pink je uspostavio standarde u kreativnosti, produkciji, ali pre svega gledanosti. Okosnicu programa prvog i najgledanijeg kanala TV Pink čine serijski, informativni, rijaliti i zabavni program.

Pinkova TV platforma danas broji 60 TV kanala, medju kojima su najgledaniji kanali u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini – Pink, Pink M i Pink BH. U vrhu popularnosti medju gledaocima su i Pinkovi muzički kanali, na čak deset žanrovski razlicitih TV programa, osmisljeni sa istim ciljem i namenjeni svim ljubiteljima dobrog zvuka- od folka, preko pop hitova do rock n’ rolla.

U okviru Pink TV platforme, najveća pažnja posvećena je iskusno biranim filmskim naslovima iz sveta domaće, američke i svetske kinematografije. “Pink Media Group” je najveći kupac filmskog programa u regionu, i to kroz višegodišnju ugovornu saradnju sa američkim mejdžor kompanijama, kao što su Warner Brothers, Paramount, Fox Regency, Sony i mnogim drugim. Vrhunskom selekcijom naslova, kreirano je 15 tematski različitih filmskih i serijskih TV kanala.

Najgledaniji regionalni program, filmski i muzički sadržaji čine jedinstvenu ponudu Pink paketa sveobuhvatnom, uz veliiku ponudu “lifestyle” kanala o modi, kuvanju i umetnosti, edukativnim i dečijim TV programima.

PROGRAM & RADIO

Uz najgledaniju televiziju, prema jedinom zvanično merenju gledanosti agencije Nielsen, ide i najslušaniji radio – Pink. Osnovan davne 1993. godine, na matičnoj frekvenciji 91.3mhz, kao jedan od prvih privatnih komercijalnih radio stanica u bivšoj Jugoslaviji veoma brzo zauzeo je vodeću poziciju na tržištu. Pink radio i danas okuplja slušaoce najkvalitetnije domaće muzike, a pored “City Records” izdanja, svakodnevnu listu pesama obogaćuje najaktuelnijim hitovima. Slušanost Pink radija iz godine u godinu raste kao i kompanija, šireći delatnosti i opseg delovanja na tržištu.

Za razliku od radija, na televiziji pored zabavnog i muzičkog programa, većinski deo programa čini – informativni program. Pored stanice „Vesti“ koja obezbedjuje informisanost gradjana 24 časa dnevno, na kanalu TV Pink samo odredjeni termini su rezervisani za domaće i vesti iz sveta. Redakcija info programa, ima 20 godina dugu tradiciju izveštavanja koju je započela emisijom ¨ Info top”, a koja je prerasla u današnji brend “Nacionalni dnevnik”. Zahvaljujući pravovremenim i objektivnim informacijama “Nacionalni dnevnik” postao je izbor milionskog auditorijuma, zbog čega i 15 godina kasnije nosi titulu najgledanijeg informativnog programa svih komercijalnih emitera, prema jedinom zvaničnom merenju TV gledanosti agencije Nilesen.

Kako su se menjale potrebe gledalaca, kompanija je nastavila da razvija različite vrste TV programa:

talent show programe, kvizove, humoristicke i talk show formate, ali i sada najpopularnije – rijaliti programe. Poslednju deceniju kompanija Pink, posle kupovine niza licenciranih rijaliti TV Formata, poput “Velikog brata”, “Farme”, “Trenutka istine” i mnogih drugih, napravila je istorijski korak u proizvodnji TV programa. Zahvaljujući brzom reagovanju u domenu praćenja trendova i potreba tržišta, Pink kompanija kreirala je projekat koji sublimira mnoge poznate, ali i nadaleko premašuje sve do sada vidjene rijaltiti TV formate – “Zadrugu”.

U korak sa svetskim trendovima i osluškujuci potrebe publike, zahvaljujuci timu kreativnih autora sa orginalnim idejama, danas je TV Pink, bez premca njagledanija komercijalna televizija u regionu, a u pojedinim kategorijama gledalaca gledanija i od Javnog servisa Srbije.

OGLAŠAVANJE & KONTAKT
Kontakt

  Lični podaci će se obrađivati, čuvati i koristiti u skladu sa uslovima navedenim u našoj politici privatnosti. Slanjem obrasca pristajete na takvu obradu.
  PRONAĐITE NAS

  Neznanog junaka 1

  11000 Beograd, SRBIJA

  /RTVPink

  +381 11 30 63 400

  kontakt@rtvpink.com